Slide goed voorbereid consultancy
Consultancy
een goede voorbereiding is het halve werk

Beveiligingsadvies

Wij denken graag met u mee over passende oplossingen; ook tussentijds, wanneer de omstandigheden veranderen. We signaleren proactief knelpunten en adviseren u over oplossingsrichtingen.

Advies op maat

U heeft behoefte aan extra veiligheid in de day-to-day business van uw organisatie. Niet één bedrijf of organisatie is hetzelfde. Iedere organisatie kent haar eigen risico’s en kwetsbare punten. Zo worden er bijvoorbeeld vanuit brandveiligheid specifieke eisen gesteld. En zo zijn er nog tal van situaties te bedenken waarbij het comfort geeft als een expert van VNR Security & Consultancy met u meedenkt.

Evenementen en projecten

Heeft u plannen om een eenmalig evenement of project te organiseren? Voor evenementen of projecten gelden, naast de reguliere veiligheidsrisico’s, specifieke eisen vanuit de gemeente of de veiligheidsregio. Wij zullen u van een passend advies voorzien. Daarnaast is VNR Security & Consultancy de partij om u te ondersteunen bij de vergunningsaanvraag.

Na een brand of inbraak is uw pand of het terrein vaak meer inbraakgevoelig. Nadat de hulpdiensten zijn vertrokken, kan het daarom belangrijk zijn uw terrein of object te bewaken. Ook daarvoor is het team van VNR Security & Consultancy er voor u.

Veiligheid als proces

De wereld verandert. En dus ook uw wensen en behoeften. In dialoog met u bespreken we wat u nodig heeft. Dat is altijd maatwerk. U ontvangt van ons een voorstel, een oplossingsrichting met heldere tarieven. Als we voor u aan de slag mogen gaan, houden we die dialoog gaande. We kunnen daarom snel bijsturen als de situatie daarom vraagt.

Informatie
aanvragen

Wilt u, uiteraard vrijblijvend, informatie hierover? Laat dan hier uw gegevens achter en dan nemen wij op korte termijn contact met u op.