Slide een nieuwe baan? op zoek naar
Solliciteren
Op zoek naar een nieuwe baan?

Wij zijn op zoek naar jou!

Van musea tot ziekenhuizen, van datacenters tot universiteiten, kantoorpanden of evenementen: beveiligers werken op veel verschillende locaties. Op al deze (high risk) locaties staat de beveiliging van de bezoekers, de medewerkers en het object centraal.

Geen dag is hetzelfde dankzij een uitgebreid takenpakket. Je loopt brand- en sluitrondes, maakt bezoekerspassen aan, je controleert bezoekers en binnenkomende goederen en je bent altijd gastvrij en alert. Naast het veiligheidsaspect is het belangrijk dat bezoekers en medewerkers zich veilig en welkom voelen.

Bij VNR Security & Consultancy vinden we het belangrijk dat er ruimte en mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Naast je werk zul je bij ons verder in je vak groeien en gaan we graag met je in gesprek over hoe je je verder wilt ontwikkelen. En ook komen we graag met je in contact als je al ervaring hebt, maar graag je carrière bij ons wilt vervolgen.

We zijn benieuwd naar wie je bent. We nodigen je graag uit contact met ons op te nemen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Informatie
aanvragen

Om het je makkelijk te maken, hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij op korte termijn contact met je op.