Slide 24 uur per dag, 7 dagen per week objectbeveiliging
objectbeveiliging
in het algemeen

De veiligheid van uw medewerkers, bezoekers én uw pand of goederen zijn belangrijk voor de continuïteit van uw organisatie. En dat niet alleen. Ook uw bezoekers en medewerkers willen gastvrij, klantvriendelijk en deskundig ontvangen worden. De medewerkers van VNR Security & Consultancy zijn allround en kunnen daar ingezet worden waar u ons nodig heeft.

Natuurlijk hoop je niet dat het nodig is, maar er kan iets onverwachts gebeuren waarbij snel handelen noodzakelijk is. Omdat een medewerker van VNR Security & Consultancy ter plaatse is, kunnen we direct de hulpdiensten, zoals politie, brandweer en ambulance, inschakelen. We zorgen ervoor dat het terrein afgezet en beveiligd wordt. En ook zorgen we ervoor dat publiek en de pers op gepaste afstand blijft, zodat de hulpdiensten hun werk kunnen doen. We zijn daarnaast getraind om met agressie om te gaan.

de receptie
het visitekaartje van uw bedrijf

De mensen aan de receptie zijn vaak het eerste aanspreekpunt van uw bedrijf. Hoe belangrijk is het dan ook dat uw bezoekers gastvrij, klantvriendelijk en met kennis van uw organisatie ontvangen worden?

Vaak wordt dit ook gecombineerd met het lopen van open-, sluit- en brandrondes. We controleren, eventueel samen met uw medewerkers, uw pand op ongenode bezoekers en brand. Uw medewerkers kunnen na aankomst direct aan de slag. Ook na sluitingstijd kunnen we een extra oogje in het zeil houden door aanvullende controlerondes te doen. U bespaart zichzelf veel zorgen, want voorkomen is beter dan genezen.

mobiele surveillance
gericht op preventie

Gelukkig bent u niet 24 uur per dag aan het werk in uw onderneming. Dat betekent wel dat uw pand een aantal uur per dag onbeheerd is. Gelukkig gaat dat vaak goed, maar mocht het toch misgaan, geeft het wel een veilig gevoel als iemand een oogje in het zeil houdt. Of het een heel bedrijventerrein is, een woonwijk of een enkel pand: u kunt met een gerust hart naar huis; wij beveiligen uw eigendommen.

Tijdens de open- en sluitrondes controleren we, eventueel samen met uw medewerkers, uw pand. Uw medewerkers kunnen na aankomst direct aan de slag. Ook na sluitingstijd kunnen we een extra oogje in het zeil houden door aanvullende controlerondes te doen. U bespaart zichzelf daarmee veel zorgen, want voorkomen is beter dan genezen.

Stel dat er binnen of buiten de openingstijden toch een incident plaatsvindt, reageren wij snel op de (alarm)melding. We onderzoeken wat er precies aan de hand is en als dat nodig is, schakelen we de hulpdiensten in. Door onze expertise weten we precies wat we moeten doen. We verzorgen voor u de communicatie met de hulpdiensten en we ondersteunen hen waar dat kan. We houden kijkers op afstand, maar ook mensen die bijvoorbeeld van de gelegenheid gebruik willen maken om in te breken. En natuurlijk houden we ú op de hoogte.

Is uw bedrijf tijdens uw vakantie gesloten? Juist tijdens de vakantieperiode maken criminelen gebruik van de kans om in te breken. Zeker als u weggaat op vakantie en dus niet in de buurt bent, geeft het een veilig gevoel als iemand op uw pand en bezittingen let.

Quick Response alarmopvolging
wanneer er snel gehandeld moet worden

Natuurlijk hoopt u niet dat het nodig is, maar er kan iets onverwachts gebeuren waarbij snel handelen noodzakelijk is. Primair zijn daar de hulpdiensten, zoals politie, brandweer en ambulance, bij betrokken. Het Quick Response Team van VNR Security & Consultancy is snel ter plaatse om het terrein af te zetten en te beveiligen. En ook zorgen we ervoor dat publiek en de pers op gepaste afstand blijft, zodat de hulpdiensten hun werk kunnen doen. We zijn daarnaast getraind om in voorkomende gevallen met agressie om te gaan.

Na een brand of inbraak is uw pand of terrein vaak meer inbraakgevoelig. Nadat de hulpdiensten zijn vertrokken, kan het daarom belangrijk zijn uw terrein of object te bewaken. Ook daarvoor kunt u onze hulp inroepen.

luchthavens
veiligheid op de grond

De professionals van VNR Security & Consultancy zorgen voor een soepele doorstroming van uw passagiers en hun bagage en garanderen de veiligheid van passagiers en personeel. U weet als geen ander dat er op luchthavens verschillende veiligheidsrisico’s spelen. Daarnaast is de passagiersstroom, zakelijk en toerisme, in de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Dit vraagt om maatwerkoplossingen, waarbij we uiteraard graag met u meedenken.

De beveiligingsbeambten zijn ook een visitekaartje van uw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we de doorstroom van passagiers klantvriendelijk en snel kunnen laten verlopen.

Van inchecken tot boarden. Voordat passagiers en koffers aan boord van het vliegtuig gaan, begeleiden wij dit traject. Dat begint bij het controleren van legitimatiebewijzen en de handbagage tot het screenen van de ruimbagage. Alles is erop gericht om dit proces zo klantvriendelijk, snel en veilig mogelijk te doorlopen. Dat is prettig voor de passagiers, en ook voor u, als opdrachtgever.

VNR Security & Consultancy zijn zeker van toegevoegde waarde bij High Risk Flights. Onze medewerkers zijn erop getraind om verdachte personen van de andere passagiers te onderscheiden. In de dialoog wordt achterhaald of er daadwerkelijk een veiligheidsrisico speelt. Onze medewerkers zijn erop getraind de-escalerend te werken. Veiligheid staat immers voorop.

havens
van klein tot groot

Voorkom dat uw bedrijf het slachtoffer wordt van diefstal of andere vormen van criminaliteit en bescherm uw waardevolle eigendommen. Havens zijn een gewild doelwit van criminele activiteiten, zoals diefstal, mensen- en drugssmokkel en zelfs terrorisme. Ook gaan criminelen inventief en slim te werk. Naast de financiële schade, die hoog op kan lopen, loopt u ook reputatieschade wanneer deze activiteiten via uw bedrijf lopen. Reden te meer om uw haven te beveiligen.

keyholding
sleutels en alarmcodes

Wanneer sleutels of alarmcodes in verkeerde handen vallen, is uw onderneming des te kwetsbaarder. Er hoeft niet eens opzet in het spel te zijn. Wanneer uw personeelsbestand wisselt of als uw medewerkers regelmatig op een andere locatie werken, kunt u het overzicht wellicht kwijtraken. Juist dan geeft het een veilig gevoel als uw sleutels en alarmcodes in veilige handen zijn bij VNR Security & Consultancy.

Vaak kiezen organisaties ervoor dit te combineren met Quick Response alarmopvolging. Natuurlijk hoopt u niet dat het nodig is, maar er kan iets onverwachts gebeuren waarbij snel handelen noodzakelijk is. Primair zijn daar de hulpdiensten, zoals politie, brandweer en ambulance, bij betrokken. Het Quick Response Team van VNR Security & Consultancy is snel ter plaatse om het terrein af te zetten en te beveiligen. En ook zorgen we ervoor dat publiek en de pers op gepaste afstand blijft, zodat de hulpdiensten hun werk kunnen doen. We zijn daarnaast getraind om in voorkomende gevallen met agressie om te gaan.

direct contact
informatie of een voorstel